ATV Challenge Cup 2009

ATV Challenge Cup 2009

3/31/2009 4:39:00 PM
След успешния старт през 2008 година събрал над 90 участника, състезанието за АТВ-та „АТV Challenge Cup” вече е в календара на Европейския Мотоциклетен съюз и има собствен Шампионат от три кръга !

Първият кръг е в Троян на навопостроената писта в село Дълбок Дол и един месец преди състезанието вече има записани 80 екипажа от 6 държави ! Почетен председател на проявата е г-н Ахмед Доган, а организатор „Комисия АТV” към Българската Федерация по Мотоциклетизъм !

Домакините от Троянския клуб „4х4 Адвенчър” са подготвили изключително интересно и атрактивно трасе с много зрелище за публиката!

Сили ще премерят отбори от Гърция, Румъния, Словения, Хърватска, Израел и Белгия ! Прави впечетление, че повечето участници от чужбина са именити състезатели и фирмени отбори, което ще вдигне още повече нивото на състезанието, а печеливша ще бъде публиката

Засега са заявили участие фирмени отбори на „Can-Am” от Гърция и България, “Polaris Racing Team” и “Crazy Fox Motors Теам– най-многобройния клуб в България

Организаторите са подготвили и пищно посрещане и на Великденските празници с чеверме, яйца и изпълнения на Валя Балканска с формация „101 каба гайди” !

Квалификациите са на 17 и 18 април, а големия финал е на 19 април от 11 часа !